Vægttabsforløb hos Pernille i Power For Life har ændret mit liv

For lidt over et år siden startede jeg et 10 ugers vægttabsforløb i Power For Life. Det var et meget langt tilløb, og endelig havde jeg taget den beslutning, at jeg vil tabe mig og få en sundere krop. Jeg kunne mærke, at motivationen kom helt indefra. Jeg var blevet 45, og syntes bare det hele var blevet noget slap og så sølle ud, og det ville jeg lave om på.
Forløbet startede med en rigtig god snak med Pernille om, hvorfor jeg var havnet med de ekstra kilo over en årrække (b.la. på grund af et rygestop). Vi talte også om mit mål for de næste 10 ugers forløb.

Jeg fik et individuelt program med en masse information samt en beregning over, hvor mange kalorier jeg kunne indtage for at nå mit mål. Jeg fik samtidig adgang til en masse nye motionsformer i Power For Life – både dance fitness hold og styrketræningshold. Jeg dyrkede på det tidspunkt overhovedet ingen former for motion, og jeg havde f.eks aldrig danset Zumba før, lidt svært men det gav en masse sved på panden, kalorieforbrænding og et smil på læben.
I starten gjorde jeg meget ud af at tælle kalorier i de forskellige madvarer, så mit samlede kalorieforbrug for dagen gik efter planen. Men efter kort tid lå det på rygraden, og jeg vidste hvor meget der skulle til. Jeg havde lidt udfordringer med altid at prioriterer min mellemmåltider.

Jeg havde besluttet, at alt kalorieforbrænding ved træning var en bonus til at forøge mit vægttab. Og jeg blev utrolig glad for at komme og træne på de mange forskellige hold og lade mig presse af vildt seje instruktør.

Jeg mødtes med de andre på vægttabsholdet, hvor vi blev vejet og guidet med kærlig fast hånd af Pernille, hver torsdag de næste 10 uger, og kiloene røg af på os alle sammen. Det var et helt specielt fællesskab.

Efter de 10 uger, lige inden min sommerferie, havde jeg tabte de 10 kg (som Pernille lovede – altså hvis jeg gjorde som hun sagde :o).

Efter sommerferien og mit ti ugers forløb var jeg ikke klar til at slippe Pernille. Jeg kom i starten fast en gang pr. uge for at blive vejet og snakke lidt om, hvordan det gik. Og jeg har siden tabt yderligere 4 kilo. Nu bliver jeg vejet hver 14. dag for at hjælpe mig med at holde vægten samt holde fokus på det gode sunde liv. - I LOVE IT -

Christina Holm Høj

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.