Pernille Ryge Koch

Min baggrund for at åbne Power For Life tilbage i april 2012 skyldtes alvorlig sygdom i min nærmeste familie. Jeg mistede min mor til kræft i sommeren 2007, og da min far fik konstateret kræft i maven i november 2011, besluttede jeg mig for at tage mit eget liv op til revision. 

Resultatet blev åbningen af Power For Life med en unik passion for at hjælpe så mange som muligt til at leve en sundere liv.

Jeg er egentlig uddannet inden for markedsføring og kommunikation. Jeg har arbejdet i dette felt igennem mange år og bruger mine kompetencer herfra i næsten alt, hvad jeg rører ved.

Derudover er jeg uddannet kostvejleder fra At Work Skolen med specialer i Væggtab, Aktiv Træning/Sportsernæring, Vegetarisme, Stenalderkost og Økologi samt gennemførelse af komplet helbredtjek.

Jeg har en bred erfaring i vejledning om sund livsstil helt generelt og har i fem sæsoner været kostvejleder for SK Aarhus Ligas håndboldpiger.

Dans har altid været min store passion, og jeg har danset standarddans, latinamerikanske danse og salsa i mange år. De sidste snart 10 år har det dog primært været Zumba®, der har fået min opmærksomhed.

Jeg blev uddannet certificeret Zumba®-instruktør i november 2010 og har lige siden undervist i Zumba® flere gange om ugen - og jeg elsker det!

Siden 2010 har jeg udvidet mit CV adskillige gange, og jeg er nu også uddannet instruktør i Piloxing, Crossdance, STRONG by Zumba, Ballroom Fitness og Parkinson Ballroom Fitness. Derudover er jeg også certificeret Powerhoop® instruktør. 

Jeg glæder mig til at se dig i Power For Life, og du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

 

De kærligste hilsner
Pernille

Zumba® Basics 1 - 19.-20. november 2010
Uddannet til at undervise i almindelige Zumba® timer.

 

Zumba® Basics 2 - 13. marts 2011
Uddannet til at undervise i almindelige Zumba® timer med fokus på mere specielle rytmer som Belly Dance, Flamenco, Tango og Samba 

Aqua Zumba® 9. maj 2011
Uddannet til at undervise Zumba® i vand

Zumba® Toning 30. juni 2011
Uddannet til at undervise i Zumba® med maracas lignende håndvægte.

 

ZumbAtomic® 7. august 2011
Uddannet til at undervise i Zumba® for børn mellem 4 og 12 år.

 

Zumba® Gold 29. januar 2012
Uddannet til at undervise i Zumba® for aktive ældre samt nybegyndere
på alle niveauer. 

Piloxing lørdag den 16. juni 2012
Uddannet til at undervise i Piloxing, som er en kombination af Boksning, Pilates og dans.
 
Powerhoop ® lørdag den 18. august2012
Uddannet til at undervise i Powerhoop®.

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.