Catslide

Catslide er en træningsform, hvor du anvender fire små måtter med lav friktion for at udøve en række udfordrende men simple øvelser.

Catslide er en simpel, effektiv og komplet træningsform, der giver gode resultater – og hurtigt. Træningsformen, der udover at være sjov, men hård, anvender basis træningsprincipper som danner grundlaget for øvelsesudvalget og sammensætning af træningsforløbet.

Catslide er intensiv styrke og udholdenhedstræning, der udfordrer hele kroppen. Det du arbejder mest med er dog kernemuskulaturen (altså dine coremuskler), som er de dybe ryg- samt mavemuskler. Det er derfor en træningsform, der styrker hele kropsbæltet på forside og bagside af den nederste torsoe og dermed sikrer god kropsholdning, god balance og kort sagt gør dig stærkere.

Principperne bag træning med catslide er ret enkle og kan tilpasses til alle. Du bruger blot din egen kropsvægt og tyngde som belastning under øvelserne og kontrollerer også selv, hvor hårdt du vil træne og dette ved selv at kontrollere hvor kort eller hvor langt du skrider ud med måtterne ud fra din udgangsposition. Du kan derfor gradvist øge belastningen med længere udskridning med måtterne, efterhånden som du bliver stærkere.

Catslide udfordrer altså hele kroppen, dog mest den vigtige kernemuskulatur. Catslide er en sjov, spændende og effektiv træningsform det gode gode resultater og hurtigt!


Holdet er at finde på holdplanen på følgende tidspunkter:
  • Se den online holdplan for fredage eftermiddage, lørdage morgener samt søndage morgerne og eftermiddag/aftener

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.