Dance4Kids - vinter/forår 2020

CROSSDANCE KIDZ SKIFTER NAVN TIL DANCE4KIDS

- ER DU OGSÅ VILD MED MUSIK?

- OG KAN DU HELLER IKKE STÅ STILLE, NÅR MUSIKKEN SPILLER

SÅ ER DANCE4KIDS LIGE NOGET FOR DIG...!


De sidste tre sæsoner af Power For Lifes børnehold, Crossdance Kidz har været en succes. Vi fortsætter derfor succesen og starter op til febryar igen, men denne gang med nyt navn, som vi synes passer bedre i forhold til indholdet til de danseglade børn.


HVAD ER DANCE4KIDS

Dance4Kids er for ALLE børn i alderen 6 – 10 år uanset danseerfaring. Du skal dog være moden og klar til at blive afleveret og danse i holdsalen uden mor/far, samt have lyst til at deltage i undervisningen.

Ud fra en legende pædagogisk tilgang indlæres bevægelserne, trinene og dansene i koreografierne med inspiration dels fra Christinas erfaring med Crossdance, Ballroom fitness og fra psykomotorikken. Både musikken og koreografierne vil være børnevenlige, sjove og legende i sine udtryk – ofte opbygget ud fra en historie.

Har du allerede erfaring med dans andetsteds fra, kan du sagtens være med. Hver dans bygges op, så alle kan være med. Der vil bl.a. indlæres danse og bevægelser, som vi alle har set på TV i Vild med dans.

Har du allerede prøvet Power For Life's børnedansehold, ved du, at timen altid starter stille og roligt i en cirkel med navneopråb, snak om dagens indhold, opsamling på fødselsdage og beskeder osv. Vi har et fælles Danse-opråb, som kan høres helt ud i forhallen, og så er dansen i gang med rytmiske klap til fantastisk musik.

Vi danser både sammen, ved siden af hinanden samt selv og bruger hele salen i Power For Life.
 
Hver dansetime afsluttes afspændingspædagogisk med fokus på ro og afspænding i krop og sind, hvor børnene guides ind i kroppen – ofte med fokus på åndedrættet med sten hvilende på maven. 

Vi glæder os meget til at gå i luften med dette fantastiske tilbud for børn, så skynd dig at melde dig til og sikre dig en plads på holdet. Hvis du tænker denne dansetime er noget for din veninde, så spørg hende endelig, om hun vil med dig.


OPSTART

Den nye sæson starter lørdag i uge 5, altså den 1. februar, og fortsætter til midt i juni måned på følgende datoer:

- Lørdag den 1., 8., 22. og 29. februar
- Lørdag den 7., 14., 21. og 28. marts
- Lørdag den 4., 18. og 25. april
- Lørdag den 2., 9. og 16. maj
- Lørdag den 6. og 13. juni

Vi holder fri i vinterferie, påskeferie samt lørdagene i Kr. Himmelfarts og Pinse weekenderne, så det bliver i alt 16 lørdage.


Vi danser fra kl. 10.15-11.15 hver gang i holdsalen hos Power For Life, Bremårevej 15, 8520 Lystrup.SPØRGSMÅL, TILMELDING OG PRIS

- Har du spørgsmål til holdet, kan du kontakte os på info@powerforlife.dk eller mobil 25 46 16 53.
- Tilmelding skal ske via e-mail til info@powerforlife.dk
- Prisen for alle 16 gange er 775 kr.


Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.