Pardans

NYHED I POWER FOR LIFE - PARDANS

Fra ultimo september bliver det også muligt at gå til pardans i Power For Life, så tag din mand, kone, kæreste, ven, veninde eller en helt 6. under armen og dans dig igennem efteråret.

Har du ingen dansepartner, kan du stadig tilmelde dig.
 
Igennem 10 undervisningsaftener vil I lærer de basale trin inden for Standard og Latinamerikanske danse.
 
I hver dans vil I lære en koreografier til skøn musik og danse det hele med en partner. Pga. COVID-19 danser du naturligvis med den samme partner hele sæsonen.

I vil opnå viden omkring danseteknik samt lære at genkende musikken til hver dans.

Dans er en rigtig god form for motion, som kombinerer bevægelse med musik, koordinering af kroppen samt at nyde tiden med din dansepartner.

Jeres undervisere er det professionelle dansepar Nicolò Barbizi & Sara Rós Jakobsdóttir. Nicolo kommer fra Italien og har boet i Danmark i 8 år, og Sara kommer fra Island og har boet i Danmark i 3 år. Sara underviser også i dans og Yoga på nogle af holdene i Power For Life's almindelige holdplan.

Sammen repræsenterer de Island og rejser verden rundt til turneringer, træning, shows og undervisning. Deres største bedrift er finalen til det europæiske mesterskab i 10-dans. De er stadig aktive konkurrencedansere og ambitiøse omkring deres karriere.
 

DET PRAKTISKE

Forløbet er et lukket forløb og afholdes torsdage fra kl. 19.30-20.30 i Power For Life's lokaler, Bremårevej 15, 852 Lystrup på følgende torsdage:
 
  • 24. september
  • 1., 8., 15., 22. og 29. oktober
  • 5., 12, 19. og 26. november
 
TILMELDING på e-mail til info@powerforlife.dk, hvorefter faktura bliver fremsendt.
 
PRIS: 750 kr. pr. person for alle 10 gange (1500 kr. pr par).
 

OBS! Pga. Covid-19 er der begrænset antal pladser, så vent ikke for længe med tilmelding.

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.