Power Combat

Power Combat er en styrke og cardio fokuseret holdtræning, som anvender kampsport standarder (karate, boksning og taekwondo) og kombinere disse med ”skygge boksning” (bokse og sparke uden at ramme nogen/noget). Med andre ord får du bokset og sparket dig til sved på panden samtidig med, du har det sjovt.

De forskellige standarder er nemme at mestre så allerede fra første time vil du kunne være med fra start til slut uden at have prøvet nogen form for kampsport før.

Der er plads til alle - uanset køn, træningsniveau, alder og vægt - da man som deltager har mulighed for at tilpasse træningsintensiteten samt muskelbelastningen efter eget niveau.

Power Combat er en kontaktløs træningsform, hvor vi kun benytter os af vores egen kropsvægt. I hver time får vi rørt alle de store muskelgrupper, så det er en hel kropstræning.

Al træning udføres til god POWER musik, og timen vil som hovedregel starte med let opvarmning og afsluttes med grundig udspænding af musklerne.

Power Combat bliver ofte refereret til som passive-aggressive meditation – da det er en sjov og sund måde at afstresse på for både krop og sind.
 
 
Holdet er at finde på holdplanen på følgende tidspunkter:
  • Mandage kl. 18.10 v/Charlotte Marie Dooms
  • Se den online holdplan for hold i weekender
 
 

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.