Relaxing Yoga

NYT HOLD PÅ HOLDPLANEN FRA JANUAR 2019

Relaxing Yoga er fyldt med seriøse og velunderbyggede tip og redskaber til dig, der ønsker inspiration til hverdagsøvelser til egenomsorg samt at lære at slappe mere af i krop og sind.

Timerne indeholder blandt andet nærværsøvelser, fokus på åndedrættet, afspænding i bevægelse og i hvile samt velkendte yoga- og balanceøvelser, der samlet hjælper dig med at få en stærk og smidig krop samt et afbalanceret roligt sind.

Hver time indledes med, at vi siddende eller stående kommer til stede og afsluttes hver gang med en guidet afspænding eller mindfulness meditation.

Yogaen består af rytmiske rolige bevægelser med lav intensitet, hvilket har en fantastisk indvirkning på kroppen. Afspænding øger kropsbevidstheden og det er videnskabeligt bevist, at både afspænding, mindfulness meditation og yoga kan nedsætte stress, hvis det praktiseres regelmæssigt.

Relaxing Yoga er for alle i alle aldre med lyst til at opleve og erfare, hvad Relaxing Yoga kan give dig kropsligt samt lægge kimen til en sund livsstil med balance i krop og sind.Holdet er at finde på holdplanen på følgende tidspunkter:
-Tirsdage kl. 18.10 v/Christina Tronborg
- Se den online holdplan for fredage eftermiddage, lørdage morgener samt søndage morgerne og eftermiddag/aftener

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.