Pernille Ryge Koch

Min faglige profession er inden for markedsføring og kommunikation. Jeg har arbejdet i faget igennem mange år og bruger mine kompetencer i næsten alt, hvad jeg rører ved.

Derudover er jeg uddannet Kostvejleder fra At Work Skolen med specialer i vægttab, ernæring til aktive personer samt gennemførelse af komplet helbredtjek.

Jeg har en bred erfaring i vejledning om sund livsstil helt generelt og er på 4. sæson tilknyttet som kostvejleder for SK Aarhus Liga håndboldpiger.

Dans har dog altid været min store passion, og jeg har danset standarddans og latinamerikanske danse i mange år. Senest var det salsa, som fik min interesse, og nu står der for alvor Zumba® på programmet.

Jeg startede min Zumba® "karriere" i april 2010. Det var kærlighed ved første blik og kom lynhurtigt til at fylde mange af mine fritidstimer.

Jeg blev uddannet certificeret Zumba® instruktør i november 2010 og har lige siden undervist i Zumba® flere gange om ugen - og jeg elsker det!

Jeg er medlem af det internationale Zumba® Instructors Network, ZIN, og jeg er derfor altid opdateret med det nyeste musik og nyeste koreografi. Det er med til at gøre, at mine undervisningstimer med jævne mellemrum får et frisk pust og aldrig bliver kedelige.

Den glæde og energi, som Zumba® giver, går 2 veje. Jeg går altid til en undervisningstime med højt humør og er klar til at give glæden og energien videre til mine elever. Men det største kick er den følelese af lykke, jeg har med hjem efter hver time, når jeg gang på gang bliver bekræftet i den ekstra livskvalitet, Zumba® giver til os alle - instruktører som elever.

Zumba® er godt humør, glæde, positiv energi, overskud og fest i hverdagen. Og jeg vil med denne hjemmeside gøre mit til at sprede al den positive Zumba® ånd, jeg overhovedet kan.

I juni 2012 udvidede jeg mit instruktør CV med Piloxing. Piloxing er en unik kombination af Pilates, boksning og dans. Boksningen er kraftfuld og giver dig styrke, Pilates gør dig elegant, og du får en flot holdning, og dansen får dig til at føle dig sensuel.

Denne kombination gør en undervisning sjov og anderledes fra de almindelige styrke og kredsløbstræninger.

I august 2012 blev jeg certificeret Powerhoop® instruktør. Powerhoop® er en videreudvikling af "den gamle" lette hulahopring, vi legede med som børn. Den er nu blevet et seriøst motionsredskab til alle, der synes, det skal være sjovt at reducere taljemålet samt træne og trimme ryg, mave, baller og lår.

Jeg håber at se dig på et af mine hold, eller hvis du ønsker at booke mig til en festlig lejlighed.

Zumba® Basics 1 - 19.-20. november 2010
Uddannet til at undervise i almindelige Zumba® timer.

 

Zumba® Basics 2 - 13. marts 2011
Uddannet til at undervise i almindelige Zumba® timer med fokus på mere specielle rytmer som Belly Dance, Flamenco, Tango og Samba 

Aqua Zumba® 9. maj 2011
Uddannet til at undervise Zumba® i vand

Zumba® Toning 30. juni 2011
Uddannet til at undervise i Zumba® med maracas lignende håndvægte.

 

ZumbAtomic® 7. august 2011
Uddannet til at undervise i Zumba® for børn mellem 4 og 12 år.

 

Zumba® Gold 29. januar 2012
Uddannet til at undervise i Zumba® for aktive ældre samt nybegyndere
på alle niveauer. 

Piloxing lørdag den 16. juni 2012
Uddannet til at undervise i Piloxing, som er en kombination af Boksning, Pilates og dans.
 
Powerhoop ® lørdag den 18. august2012
Uddannet til at undervise i Powerhoop®.

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.