Om os

Power For Life er et holdtrænings- og sundhedscenter for dig, som ønsker at tage hånd om din sundhed og velvære ved at dyrke sund og sjov motion. 

Du kan få kompetent hjælp til et vedvarende vægttabsforløb, kostvejledning og livsstilsomlægning til en sundere livsstil samt mange andre ting. Vi har derudover et bredt udvalg af holdtræning og giver dig mulighed for at træne i hyggelige omgivelser under kyndig vejledning af motiverende og inspirerende instruktører.

Vores motto er: "Det skal være sjovt at være sund".

Power For Life er et rart og uformelt sted at komme, men vi rykker naturligvis også ud af huset, hvis det er mere belejligt for dig, ligesom vi kan tilrette et mere individuelt trænings- og/eller kostforløb, hvis du føler dig bedre tilpas med det.

Hos Power For Life udvider vi jævnligt med nye tiltag inden for sundhed, så hold øje med vores hjemmeside og tilmeld dig vores nyhedsbrev på http://powerforlife.dk/nyhedsbrev

Du kan finde holdplanen her og lave online bookinger her.

Indehaver og grundlægger af Power For life er Pernille Ryge Koch

Kontakt os her
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Se vores facebook-side
 

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.