Medlemmerne siger...

For nogen har træning altid været en naturlig del af deres liv, mens det for andre er et fuldstændigt ukendt område, når de træder ind af døren i Power For Life første gang.

Når du tager beslutning om, at træning på den ene eller anden måde skal indgå i din hverdag, er det derfor vigtigt, du finder dels et træningsted, hvor du føler dig godt tilpas samt en træningsform, der giver dig lyst til at komme igen gang efter gang.

Her på siden kan du læse historier og udtalelser fra nogen af Power For Life's medlemmer, der har erfaret, hvordan træningen har gjort en ændring i deres liv, og hvad de lægger vægt på både i forhold til træningen, men også træningsstedet.

På den måde kan du måske bedre danne dig et billede af, om træning i Power For Life kunne være noget for dig - og HUSK, du er altid velkomme på en gratis prøvetime på et valgfrit hold, inden du beslutter dig for medlemskab.

En stor TAK til de medlemmer, der her vælger at stå frem og fortælle om deres træningserfaring og oplevelse af at træne i Power For Life - og hvad det har medført til deres liv!
 

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.