Medlemmerne siger...

For nogen har træning altid været en naturlig del af deres liv, mens det for andre er et fuldstændigt ukendt område, når de træder ind af døren for første gang i Power For Life.

Når du tager beslutningen om, at træning på den ene eller anden måde skal indgå i din hverdag, er det derfor vigtigt, at du finder et træningssted, hvor du føler dig godt tilpas samt en træningsform, der giver dig lyst til at komme igen gang på gang.

Her på siden kan du læse historier og udtalelser fra nogen af Power For Lifes medlemmer, der har erfaret, hvordan træningen har gjort en ændring i deres liv. Du kan også læse om, hvad de lægger vægt på i forhold til træningen, men også træningsstedet.

På den måde kan du måske bedre danne dig et billede af, om træning i Power For Life kunne være noget for dig. Og HUSK, du er altid velkommen til en gratis prøvetime på et valgfrit hold, inden du beslutter dig for medlemskab.

En STOR TAK til de medlemmer der her vælger at stå frem og fortælle om deres træningserfaring og oplevelse af at træne i Power For Life - og hvad det har medført i deres liv!
 

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.