Aldrig før har jeg haft det så sjovt med træning

"Jeg startede i Power For Life for et års tid siden. Jeg havde lige været gravid og var ked af, at min krop var nogle kilo større ,og intet sad som før jeg blev gravid.

Jeg fik anbefalet at komme til Zumba Fitness ved Power For Life af min mors veninde. ‘Her kan man komme som man er, ingen kigger skævt på en, fordi man ikke er supermodel’ - fik jeg af vide, og ganske rigtigt...
 
Aldrig før har jeg haft det så sjovt, imens jeg trænede. Der er altid skøn stemning, og man er fuldstændig ligeglad med, hvordan man ser ud, da ingen kunne finde på at kigge skævt til en.
 
Jeg har efterhånden været godt rundt på alle de hold, der tilbydes. Der er stor variation på hvilken type træning, man ønsker. Jeg selv er glad for cardio i form af Zumba Fitness og styrketræning i form af STRONG by Zumba.

Jeg havde på under 10 mdr. tabt mig 10 kg, ved hjælp af træning og motivation til sundere spisevaner. Dette var ikke sket andre steder, da jeg har haft stor glæde af den personlige opbakning og motivation, som Power For Life har givet.

I de forløbende 8 uger har jeg været på et bikini bootcamp-forløb, hvor de sidste opstramninger skulle finde sted. Det kan klart anbefales, og jeg kan kun sige kæmpe tak til Power For Life for, at jeg nu sidder med en vægt og en krop magen til den, som jeg forlod under min graviditet.
 
Jessica Mikkelsen

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.