Kostvejledning

Ved at blive bevidst om sine vaner har man mulighed for at ændre eller erstatte de mindre gode med nye og bedre vaner.


Sund livsstil
 
Hvis du gerne vil være sund, er det nødvendigt, at du spiser den rette kost samt dyrker motion. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at vi dyrker en halv times motion hver dag – uanset alder og køn. Kroppen er skabt til bevægelse, og vi anbefaler, at du får dig nogle motionsvaner, som er lette at overholde.
 
 
Vægttab

Ønsker du at tabe dig, er det vigtigt, du får den rette vejledning, så du nemmere kan fastholde motivationen samt bevare vægttabet i fremtiden.
 
Vægttab (eller fedtforbrænding) opnår du, når dit energiforbrug er højere end dit energiindtag. Det kan gøres med kost eller træning – dog helst begge dele.

Konditions- og kredsløbstræning er effektivt, når der skal forbrændes kalorier. Jo mere intensivt, jo bedre – og en ekstra sidegevinst er også en højere efterforbrænding. Vælger du simple øvelser, kan du nemmere bruge kræfter på forbrændingen.

Styrketræning er lig med forbrænding under træning. En anden fordel er, at kroppen forbrænder mere i takt med, at du får mere muskelmasse – og så bliver du også stærkere.

Her på siden finder du flere forskellige muligheder for et sundt og vedvarende vægttabsforløb.
 
 
Motion 

Motion styrker knogler, muskler, hjerne og hjerte samt giver overskud og energi, så vi fungerer bedre fysisk, psykisk og mentalt i hverdagen.

Motion er også en vigtig del af et vægttabsforløb, da den øger forbrændingen og virker appetitregulerende samtidig med at det psykiske overskud, du får, ofte vil gøre, at et vægttabsforløb bliver som en leg. Motion skal ikke dyrkes pga. vægttab eller udseende alene, men i høj grad også for at få øget velvære og for at føle dig godt tilpas.

Husk: dyrk altid din motion på det niveau, der passer dig. De gode processer, der skabes i kroppen under motion, påvirker stadig kroppen i timerne efter – også når du nyder livet og slapper af. Kroppen har nemlig også brug for hvile.

 
Ved at blive bevidst om sine vaner har man mulighed for at ændre eller erstatte de mindre gode med nye og bedre vaner.
Pernille Ryge Koch

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.