GRATIS 1:1 samtale

- din fedtsyrebalance og indre ildebrænd!

Inflammation betyder på latin "Ilden indeni" - en sagte ild, der langsomt, men ubønhørligt slider på din krop, ælder den, gør dig træt og energiforladt.

Inflammation er nært koblet til ustabilt blodsukker og vil med tiden danne grundlag for skavanker og sygdomme som forhøjet blodtryk, type2 diabetes, Alzheimers, gigt m.m.

Lever du inflammatorisk, smider du hver dag benzin på dit eget bål.

Du er ikke altid bevidst om, at der er noget galt i kroppen. Du mærker "bare", at du er træt, ikke kan styre sult og vægt, humøret svinger, hukommelsen svigter, søvnen er dårlig, eller kroppen gør ondt.
 
  • Skjult inflammation forstyrrer din fedtforbrænding, skaber åreforkalkning, blodpropper, forhøjet kolesterol og skader dine hjerneceller.
  • Skjult inflammation er grundlag for mange af de tilstande, der plager os her og nu, og som på længere sigt kan gøre os meget syge.
 
Med en simpel blodprøvetest kan du finde ud af, om du har en tilstand af kronisk inflammation i din krop - eller ej. 

Testen viser dig i, om den kost du spiser i dag, gør det rigtige for din krop, nemlig at holde dig sund og rask.

Den viser dig også, hvor gode dine celler er til at optage næring fra den kost, du spiser, samt hvor gode de er til at sende alle affaldsstofferne ud af dine krop igen.

Din kost skal være dit brændstof, men det er rigtig svært at få alle de gode ting gennem den industrialiserede kost, vi i dag bliver tilbudt i supermarkederne - både på grund af forarbejdning, unaturlig dyrkning samt sprøjtning.

Kontakt mig for tidsbestilling på pernille@powerforlife.dk eller mobil 25 46 16 53.

Du kan også læse mere i min Facebook gruppe "Balance For Life", som du finder ved at klikke HER.

SE VIDEO: BEKÆMP DIN INDRE INFLAMMATION!

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.