Om BALLROOM FITNESS

TIDLIGERE DELTAGERE PÅ BALLROOM FITNESS-FORLØBET UDTALER:


"Jeg meldte mig til det lukkede intro forløb i Ballroom Fitness efter jeg havde en snak med Pernille. Jeg mente ikke, at man kunne få pulsen op med dans, men jeg er blevet en hel del klogere.

Jeg var meget spændt på min første time, og jeg fik en meget positiv oplevelse. Jeg fandt ud af, at jeg skulle bruge både hovedet samtidig med fødderne, men det gik nogenlunde. Det er en fantastisk form for motion med dejlig musik, som jeg bliver glad i låget af.

Dansetrinene kan til tider give mig lidt udfordringer, men jeg er sikker på, at det bliver bedre.

Jeg danser uden partner det meste af tiden, og når vi danser over for hinanden, er der ingen berøring eller holde i hånd, med mindre du vælger det til. Det gør jeg - på den måde føler jeg mig mere tryg i dansetrinene - og ja alle mine fordomme om dans uden sved på panden er blevet gjort til skamme - jeg får sved på panden.

Det er en fantastisk dansetime med forskellige danse, så den flyver afsted med godt humør og der er plads til et dejligt grin, når jeg fejler eller støder ind i en anden danser.

Pernille skal have ros for at introducere denne træningsform - det er bare for vildt :-). Jeg elsker det.

Kom frisk og meld jer til Ballroom Fitness - I vil få en skøn oplevelse. Jeg er pensionist på 66, men det er ingen hindring."

/Jonna Nedergaard


"Jeg har tilmeldt mig det nye hold i Power for Life, Ballroom Fitness, har nu deltaget 3 gange, og hold da op, hvor er det godt, vi får træning, sved på panden (tror sørme også at vi får lært at danse) 💃🏼men det bedste er, at vi har det virkelig sjovt, vi griner med hinanden, ikke af hinanden 🤗 Vil klart anbefale det, så PRØV DET...!"

/Karen Margrethe Clausen

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.