Både træning og vægttabsforløb

Jeg har både været på vægttabsforløb og trænet i Power For Life.

Vægttabsforløbet gav mig det allerførste skub. Det var et godt forløb, fordi jeg blev klogere på kost, motion og mødte nogle andre mennesker i samme situation.

Jeg er rigtig glad for at træne i Power For Life. Jeg synes, det er nogle gode hold og er især glad for Zumba og yoga, men faktisk er alle holdene gode, det handler jo også om hvilke tidspunkter, der lige passer.
 
Der er en super stemning i Power For Life, det er bl.a. også derfor jeg foretrækker at træne der fremfor i fx. nogle af de store centre.

Jeg kan gode lide, at det er en meget blandet flok, der går på holdene. Det er hyggeligt og uformelt og ikke mindst lokalt.

Jeg synes, Zumba er sjovt, fordi det ikke føles som "rigtig" motion, selv om det er det. Det er fedt at man kan danse, høre god musik og samtidig få forbrændt nogle kalorier, OG der er også plads til at grine, det er mega vigtigt.

Yoga er jo bare skønt, fordi det handler om at finde roen oppe i hovedet samtidig med, at man laver nogle fede øvelser, som faktisk ikke er så nemme og nogle gange også halvhårdt, fordi man skal vride sig rundt i nogle stillinger, som umiddelbart ikke virker helt naturlige. Men det føles skidegodt bagefter. 

Sidst men ikke mindst så vil jeg rose Pernille og hendes medarbejdere. De er virkelig søde allesammen og super gode til at motivere os sløve motionister, for det har vi nogle gange brug for.
 
Det er også fedt, at mens man er ved at dø i en øvelse får af vide, hvad den er god for, og at man også forbrænder noget efter timen osv. Alle sådan nogle små kommentarer som lige lagrer sig i hovedet, og så går man hjem med en følelse af god samvittighed og føler virkelig, man har fået noget for pengene. 


Trine Hougaard

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.