Hummel

I starten af 2022 fik jeg en forespørgsel fra Hummel. De ønskede kropsanalyser til deres medarbejdere med mulighed for forskellige opfølgende samtaler, målinger eller forløb, alt efter hvad den enkelte medarbejder havde brug for.

Vi fik hurtigt sat samarbejdet igang, og i 6 hele dage sad jeg fast på Hummels hovedkontor på havnen i Aarhus og lavede kropsanalysemålinger. Jeg havde samtaler med ca. 100 af de i alt 240 medarbejdere på stedet. 

Jeg var meget imponeret over den interesse, medarbejderne viste mig, men specielt også den tillid jeg mødte. Mange åbnede op for personlige udfordringer, og det gjorde, at jeg kunne rådgive dem endnu bedre.

Jeg havde nemlig været spændt på, om det kunne lade sig gøre at skabe en ordentlig tillid på de 25 minutter, der var sat af pr. medarbejder. Men netop pga. den tillid, der hurtigt blev skabt, lykkedes det helt perfekt.

Dette første forløb blev betalt af deres personaleforening HUMMELBIEN. Medarbejderne fik mulighed for forskellige opfølgende samtaler/forløb for egen regning, da jeg vendte tilbage til dem på havnen i april 2022, hvilket mange benyttede sig af. 
 
 
Udtalelser fra Hummel
 
Merete Vinther - Digital Key Account Supporter, Sales Operations: 
 
"Vi valgte som personaleforening at hyre Pernille til at lave kropsanalyse på de medarbejdere, som havde lyst. Pernille kørte tæt på 100 mennesker igennem dette første forløb, hvilket var over 1/3 af vores 240 ansatte, så det var en stor succes.
Ideen med initiativet var at give folk en motivation til at forbedre deres livsstil og få nogle input til hvordan eller at motivere dem til at fortsætte de gode vaner, de allerede havde.
Det gav også en masse snak mellem kollegaerne, og vi fik kun positiv respons på tiltaget og på Pernille i det hele taget."

Dorthe Sillassen - Executive Secretary, Trademark Specialist: 
 
"Det var virkelig en god oplevelse at tale med Pernille, jeg og følte mig i rigtig gode hænder og syntes det var en rigtig god snak, vi havde.
Det var vildt godt at få et indblik i, hvordan min krop har det og at få en god snak om, hvad jeg kan gøre for at nå mit mål om at forbedre mit helbred.
Jeg glæder mig til genopfølgning i april."

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.