Nye indlæg

Informationsmøde om vægttabsforløb og livsstilsomlægning

11-01-2014

Går du med et ønske om at tabe dig eller bare at få en sundere livsstil, men har svært ved at komme i gang, så læs med her.

Vejen mod et sundere liv består af mange små skridt. Nyd dem alle og læg mærke til, at du ikke kun får gevinst på vægten, men også på andre områder i dit liv.

Vi fokuserer ikke på det endelige mål, men sætter en række delmål, så forløbet bliver nemt og overskueligt. Du får den rette vejledning i forhold til kost og motion, du bliver vejet, og du får alt den vejledning og de gode råd, du har brug for til at komme sikkert i mål.

Efter forløbet bliver du ikke bare overladt til dig selv. Vi finder sammen ud af, hvordan du fastholder din nye livsstil og ikke mindst din nye vægt.

 

Har du mere brug for et individuelt forløb eller et længere eller kortere forløb, er det også muligt. Et vægttabsforløb eller en livsstilsomlægning er et individuelt behov og skal tilpasses 100 % til DIG. Derfor afholder jeg informationsmøde i Power For Life’s lokaler, hvor jeg vil fortælle om de forskellige muligheder samt forløb, og du kan få svar på eventuelle spørgsmål.

 

Informationsmøde torsdag den 16. januar kl. 19.30-20.30

Sted: Power For Life, Bremråevej 15, 8520 Lystrup

 

Kan du ikke deltage i informationsmødet men gerne vil vide mere, eller har du spørgsmål af mere privat karakter, er du altid velkommen til at ringe til mig på tlf. 25 46 16 53.

Du kan også læse mere på: http://powerforlife.dk/kostvejledning

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.