Nye indlæg

Stafet for livet 2017

01-05-2017
Den 19. og 20. august er der igen Stafet for livet i Aarhus, og Power For Life stiller for 4. gang med et hold... Og jeg har brug for jer :-)

Vi skal have mindst en deltager på banen i det døgn, stafetten varer. Det gælder ikke om at komme først, men om at stå sammen og give håb til alle dem, som hver dag kæmper med kræft. Man bestemmer derfor selv, om man vil løbe eller gå, og hvor længe man vil være på banen. Det vigtigste er, at man vil være med på holdet, og at vi sammen får en festligt, sjov og meningsfuld oplevelse.

I 2016 deltog 500 i stafetten, og der blev indsamlet 133.176,80 kr. Det er en indsats, der virkelig betyder noget og gør en forskel i kampen mod kræft.

Stafetten starter kl. 11.00 om lørdagen og slutter kl. 11. om søndagen. Det er dog ikke nødvendigt at være der alle 24 timer. Kan man kun komme et par timer, er det også en stor hjælp.

Der bliver lavet en plan for, hvornår hver deltager skal løbe/gå ud fra de tider, I melder tilbage til mig, I kan være der. Og ellers skal vi naturligvis have en hyggelig weekend med masser af god underholdning under hele stafetten.

I 2015 vandt team Power For Life stort med flest antal løbet/gået kilometer, og det skal vi selvfølgelig igen i år :-)

Stafetten afholdes på grunden ved Århus Firma Sport, hvor der er mulighed for at slå telte op, så vi kan have vores egen Power For Life Camp, ligesom der er mulighed for at sove på luftmadrasser inden for i hallen om natten - eller i vores biler.

Den smukke lysceremoni finder sted lørdag aften, hvor alle lysposerne bliver tændt, når mørket er faldet på.

Jeg håber, I har lyst og mulighed for at deltage på mit hold til Stafet For Livet og være med til at gøre en forskel i kampen mod kræft.

Tilmelding til Power For Lifes hold sker her: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/aarhus/tilmeldte-hold/hold/8020

Her kan du tilmelde dig stafetten, give et bidrag til holdet eller tænde et lys for holdet.


Det er tid for at mindes og savne, men også tid for at hylde livet og hylde dem, som kæmper 24 timer i døgnet.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.