Nye indlæg

Power For Life de næste 14 dage

12-03-2020
Det OFFENTLIGE Danmark blev lukket i aftes. Og samtidig er det vigtig at holde gang i alle private virksomheder.

Power For Life’s klare målsætning er, som det ligger i navnet, at give jer medlemmer kræfter, modstandskræfter, livsglæde og sundhed til at klare de udfordringer, livet giver.

Vi står nu med en af de helt store sundhedsudfordringer!

Power For Life holdes derfor fortsat kørende, dog noget nedsat og med flere skærpede tiltag, end jeg allerede har indført den sidste tid.

Men først lige en forklaring på min beslutning. Som allerede skrevet er det den offentlige del af Danmark, der lukkes ned og med en klar opbakning fra Sundhedsstyrelsen og myndighederne til, at det private Danmark skal køre videre og holde hjulene i gang.

Jeg har set, at nogen af de store fitnesskæder lukker helt ned. De står også med en helt anden udfordring, end vi gør i Power For Life, idet deres udstyr skifter hænder rigtig mange gange i timen, og de har mange flere mennesker igennem på en dag.

Derudover er jeg også at den holdning, at det nu er vigtigere end nogen sinde, at vi styrker vores immunsystem og lever sundt helt generelt, og da vi gør det aller bedst med den rigtige kost og motion, er det her, jeg kan forsøge at gøre en forskel.

Tallet for hvor mange der må samles i grupper gik i aftes fra 1.000 til 100 som en opfordring/anbefaling, der højst sandsynligvis bliver vedtaget ved lov i dag og derfor gælder fra på mandag.

Selv om vi på ingen måde kan være 99 personer i centret, bliver antallet af deltagere på de enkelte hold sat betragteligt ned, således vi kan være helt sikre på, vi kan holde den anbefalede afstand til hinanden på minimum 1 meter. Derudover bliver der også sat ekstra ind på rengøringsområdet.

ANDRE TILTAG:
- Der er håndsprit tilgængeligt – BRUG DET
- Vi danser / træner med minimum 1 meters afstand imellem os og laver ikke par-øvelser
- Vi har vores eget sæt træningsudstyr HELE timen og afspriter grundigt før og efter.
- Hvis du føler dig feberramt, forkølet osv., eller har været på ferie i et af de nu røde områder, beder jeg dig vente med at komme til om 14 dage
- Man kan godt nyse/hoste uden at være syg, men gør det i ærmet og ikke i hånden.
- Ingen kram eller håndtryk i denne periode – så må vi kramme ekstra når alt det her er ovre
- Risiko for aflysninger vil forekomme
- Hvis du er i en af de risikogrupper, sundhedsstyrelsen løbende definerer, bør du overveje en ekstra gang, om du skal deltage. Lad forsigtighedsprincippet råde.
- VIGTIGST AF ALT – VI PASSER PÅ HINANDEN, OG DU TAGER DE BESLUTNINGER, DER ER DE RIGTIGE FOR DIG. DET KAN JEG IKKE GØRE!

Jeg ville gerne have haft muligheden for at afholde et informationsmøde omkring dette for Power For Life's medlemmer, men da det selvfølgelig ikke er en mulighed, invitere jeg til et kort online infomøde i aften kl. 20.00, også så I medlemmer har mulighed for at stille spørgsmål. Skriv til mig på info@powerforlife.dk, hvis du er medlem og vil deltage.

Jeg vil også gerne tilbyde en halv times gratis og telefonisk rådgivning/snak med forslag til, hvad du kan gøre ekstra lige nu for at styrke dit immunsystem.

Og den kommende tid vil jeg komme med flere råd på Facebook til, hvad du selv kan gøre for at styrke dit immunsystem.

Har du spørgsmål eller kommentar til ovenstående, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg følger naturligvis situationen nøje og laver de tiltag, der skal til, når og hvis det bliver nødvendigt at ændre på ovenstående.

Mange hilsner
Pernille
Power For Life

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.