Nye indlæg

COVID-19 OPDATERING

30-12-2020
De nye restriktioner gælder på nedenstående måde i Power For Life!
 

HOLDPLAN

Frem til den 28. februar 2021 er holdsalen lukket. Da vi dog godt må træne udenfor i mindre grupper af maks 10, er holdplanen tilpasset, så holdene der kun er udehold.

De online træningsgrupper fra foråret er også taget i brug - med opbakning fra mine skønne instruktører. Her har du som aktivt medlem fri adgang til de træningsgrupper, du har lyst til, så du kan træne præcis, når det passer dig.

MUNDBIND
Fra torsdag 29. oktober 2020 og frem til 28. februar 2021 er det påkrævet, at personer på 12 år og derover skal bære mundbind eller visir ved besøg på indendørs kulturinstitutioner og idrætsfaciliteter. Kravet om brug af mundbind eller visir gælder både kunder, besøgende, tilskuere samt personale tilknyttet den pågældende idrætsfacilitet/kulturinstitution.
Kravet om mundbind eller visir gælder IKKE for udøvere under deres træning og ej heller, når man sidder ned.

I Power For Life gælder følgende:
I skal bære mundbind, når I går ind af døren til Power For Life, og så længe I er i forrummet og graderoben. Når I har taget sko og jakker af, lægger I jeres mundbind i jakkelommen eller tasken og går ind i salen UDEN mundbind.
På samme måde tager I jeres mundbind på igen efter træning sammen med jeres jakke og beholder det på, til I er ude i den fri luft.

ANDET
Derudover gælder de retningslinjer stadig, som har været i Power For Life siden genåbningen.

Jeg følger naturligvis myndighedernes krav og anbefalinger for at sikre, at I som medlemmer får så sikker en træning som overhovedet muligt.
 
Tag endelig kontakt til mig, hvis I har nogle spørgsmål til ovenstående.

Kærlig hilsen
Pernille Ryge Koch

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.