Motion på barsel

"Motion på barsel” er et hold for nybagte forældre. Timen vil vareiere i indhold, men der vil blandt andet være fokus på at genopbygge et stærkt fundament i kroppen efter graviditet og fødsel. Alle kan være med – uanset konditionsniveau.

En undervisning på 60 minutter består blandt andet af pulsøvelser for konditionen samt styrkeøvelser for mave -, ryg – og skuldermuskulaturen og ikke mindst bækkenbunden. Det hele er med til at give dig din krop tilbage samt nye kræfter og energi.

Vi anbefaler, at du først starter, når du har været til 8 ugers kontrol hos lægen. Du skal ikke bruge dyrt udstyr eller betale for en barnepige for at kunne deltage på timen, da træningen gennemføres i selskab med din baby. 

 

Tidspunkt og sted

Fredage fra kl. 11.00 - 12.00.

 

Pris / Tilmelding

Tilmelding til ”Slank på barsel” foregår online. Du skal oprette dig i bookingsystemet på http://powerforlife.dk/online-booking og her melde dig på holdet hver gang, du kommer.

Prisen for deltagelse er 50 kr. pr. gang og 400 kr. for et 10-turs klippekort. Hvis du ønsker at træne på nogen af Power For Life's andre hold, er du natuligvis også velkommen til det, og så kan det være, at et af månedsmedlemskaberne er mere attraktive.Afbud

Afbud til ”Motion på barsel” skal ske senest 1 timer inden holdstart i bookingsystemet. Sker afbud senere, betales fuld pris for træningen. Der opfordres til at eventuelle afbud gives så tidligt som muligt af hensyn til de andre deltagere på holdene.