Mit fristed, min oase, mit "helle"

Power For Life er kommet til at betyde utrolig meget for mig gennem tiden. I en lidt hård hverdag er Power For Life mit fristed, min oase, mit "helle". Det er her, jeg kan glemme dagens problemer og tanker og bare give mig hen til de fede rytmer og den super dejlige stemning, der er i centret.

Og med de mange forskellige hold, der tilbydes, bliver det aldrig kedeligt.

De yderst kompetente instruktører samler mig op og hjælper mig på vej i den rigtige retning.

Der er sved på panden og høj energi, og jeg har en fantastisk god følelse og samvittighed, når træningen er forbi, og jeg går hjem igen.

Hjem til aftensmaden som jeg også har fået inspiration til af Pernille fra Power For Life. Hun har med hendes vægttabsforløb givet mig en viden om sund kost og livsstil, og jeg er meget glad for, at jeg valgte at melde mig til et vægttabsforløb ved hende. God støtte, hjælp og idéer hele vejen igennem. Og det er tydeligt at mærke, at Pernille ikke gør det her for arbejdets skyld, men for hvert enkel deltagers skyld. Hun har hjertet placeret på det helt rigtige sted. Både i kroppen og i Power For Life.
 
Sanne Cederund Jepsen

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.