Skulle lige tjekke det ud

Jeg startede i Power For Life for 1 ½ år siden. Startede op med et 10-turs klippekort, skulle jo lige tjekke ud om det var noget for mig. Det var det så sandelig, og klippekortet blev hurtigt til et fast abonnement.

Det, der er så dejligt ved at komme i Pernilles Power For Life, er, at alle instruktører er glade, positive og kompetente, men vigtigst af alt helt nede på jorden.

Her skal man ikke komme i det sidste nye outfit, her er plads til alle - ung som gammel, tyk som tynd. Ingen fine fornemmelser, altid plads til et grin, en joke, en frisk kommentar.

Her kan man følge med på sit eget niveau, uden at der bliver kigget skævt til en. Jeg er kommet med både en dårlig skulder, et dårligt knæ og sidst en tennisalbue. Alle instruktørerne er flinke til at komme med alternative øvelser, så jeg alligevel kan deltage.

Jeg er vild med variationen på de forskellige hold, her er noget for enhver smag, hvad enten man ønsker gang i den og forbrænding på STRONG-holdet, eller man ønsker smidighed og fordybelse på yogaholdet.

Jeg kan varmt anbefale at træne i Power For Life, jeg er i hvert fald kommet for at blive.

Sandy Andreassen

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.