Efter 10 uger og et vægttab på 11,5 kg og 17 cm mindre

September 2016 tog jeg mig endelig sammen og tog kontakt til Pernille i POWER FOR LIFE, om at komme med på et vægttabshold. En overvejelse som jeg havde gjort flere gange og ligeledes kigget på hjemmesiden rigtig mange gange. Jeg skulle op af sofaen og begynde at tabe mig og få en sundere livstil. Efter ikke at have motioneret i næsten 2 år på grund af en trafikulykke, var det på tide at komme i gang.

Den 8/9 2016 startede jeg med min første vejning og derefter en samtale med Pernille om, hvordan jeg levede mit liv og hvorfor der var kommet de ekstra kilo på sidebenene og hvilke mål jeg havde med de næste 10 uger. Derefter fik jeg et individuelt program med masser af information om, hvad der skulle tales om på holdet når vi mødtes, om torsdagen efter vejning. Samt beregninger over kalorieindhold og forslag til sammensætning af kosten. Samtidig med at Pernille kort fortalte om de forskellige motionsformer i Power for live.

Så var det på med skoene og jeg startede med at deltage på Zumba flere gange om ugen. Det betød masser af sved på panden og kalorieforbrændingen høj, humøret steg trods det, at jeg var udfordret, da jeg aldrig har dyrket Zumba før. Det gav hurtigt bonus og vægten faldt allerede efter den første uge med motion og sund kost.
 
Derefter har jeg prøvet de andre holdtyper, for at finde ud af hvad jeg bedst kunne lide og passede ind i min ugeplan. Har mødt alle de skønne instruktører, som brænder for det de laver og er fulde af energi, som smitter af på en.
 
Motion og kalorieforbrænding var en bonus i mit regnskab og det var dejligt at komme afsted til træning. Vægten faldt, energien og humøret steg. Samt at min venstre side af kroppen som har været svag efter ulykken er blevet stærkere. 
 
Med hensyn til mad og kost fulgt jeg Pernilles råd og brugte tid i starten på at veje og regne kalorier ud efter den anbefalede mængde. Efter et par uger med udregninger fik jeg hurtigt et billede af hvor meget og lidt. Jeg tog engang imellem en stikprøve i løbet af de 10 uger, for at se om jeg fik den mængde, eller for meget jeg skulle have.

At deltage på vægttabshold engang om ugen og blive vejet, har haft en stor betydning. Her har der været mulighed for at for mødes med andre som har taget kampen op. Få snakket om de udfordringer man er støt på, udveksle erfaringer, få oplæg og input fra Pernille og tale om dem og hører om andres meninger og holdninger.

Jeg har i mit forløb haft stor glæde af, at bruge et slags skema hvor jeg engang om ugen skrev ned hvornår, jeg skulle i POWER FOR LIFE og træne, hvad jeg skulle have at spise til aftensmad, da det var et nyt tiltag, at lave varmt mad til aften. Jeg har handlet ind et par gange om ugen og gjort det når jeg var mæt, hvilket har betydet, at der ikke kom andet i kurven end det der stod på sedlen. Det kan jeg godt anbefale. Det giver overskud og overblik og tager ikke lang tid at lave engang om ugen.

Efter 10 uger og et vægttab på 11,5 kg og 17 cm mindre. Har jeg overvejet meget om jeg skulle tage en omgang igen. Jeg vil gerne af med 5-8 kg mere. Men jeg kunne mærke, at jeg var klar til at stå lidt mere på egne ben også selv om julen står for døren. Derfor er jeg blevet almindelig medlem og tilkøbt mig vejning 1 gang om måneden. For jeg ved at Pernille er der hvis det går galt. Hun brænder for at hjælpe og er enorm engageret i sit arbejde.
 
Jeg kan kun anbefale alle der skal skubbes i gang med vægttab og livsstilsændring at gå til Pernille og POWER FOR LIFE.
 
Susanne Aalkier

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.