Fra overgangsalder til vægttab

Jeg har deltaget i et ti ugers forløb hos Power For Life. Jeg har været tilknyttet Power For Life siden det startede.

Efter jeg var kommet i overgangsalderen, steg min vægt, og det var svært for mig at tabe mig. Der var derfor ingen tvivl om, da jeg endelig besluttede mig for, at nu skulle det være, at det var hos Power For Life, jeg ville søge hjælp.

Jeg startede i juni måned 2016 med en meget grundig samtaler omkring vægt, spisevaner, motion osv, hvorefter der blev lagt en plan. Allerede efter den første uge kunne jeg se resultatet, og Pernille var rigtig god til opmuntring og ros.

På de ugentlige møder i de 10 uger forløbet foregik var der tid til drøftelser om, hvad er gået godt, og hvad er ikke gået så godt. Der blev fulgt op på kostplan og motion, og der kom forslag til madopskrifter.

Der har været tid til mig, hvilket har været rigtig positivt. Desuden har forløbet været præget af diskretion, hvor samtalerne er foregået, hvor der ikke har været andre til stede. Dette giver også tryghed og ro.

Efter forløbet på de 10 uger havde jeg tabt omkring 14 kilo. Efterfølgende har jeg valgt en månedlig kropsanalyse og taber mig fortsat.

Jeg kan varmt anbefale at tage et 10 ugers vægtforløb hos Power For Life hos Pernille.

Jane Andersen

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.