Mettes historie - inkl. 1 år efter endt vægttabsforløb

Jeg var nået til en vægt, hvor jeg ikke havde det godt med mig selv eller min krop. Var træt af at skulle købe nyt tøj i større og større størrelser. Jeg havde selv forsøgt at spise anderledes og dyrke mere motion, men vægten ændrede sig ikke væsentligt og motivation svandt efter et par uger. Jeg ville gerne tabe mig, men havde behov for hjælp. Havde tidligere læst lidt om vægttabsforløbene hos Pernille, men tænkte at det nok ikke var noget for mig. Men jeg fik alligevel skrevet en mail og fik hurtigt svar fra Pernille ☺ Vi fik lavet en aftale og jeg var bare så klar til at gå i gang med motion, kostplan og vægttab.

At gå på hold og blive vejet en gang om ugen, få snakket om udfordringer og sejre har været givende. Jeg har haft mit eget mål helt fra starten – at blive sund igen med motion, sund almindelig mad og en sund vægt.

Det har været vigtigt for mig at blive vejet en gang om ugen – vægten skulle gå ned ad og det har den gjort næsten hver gang. Jeg har på den måde skulle stå til ansvar – på den gode måde. De uger hvor vægttabet ikke var så meget, var det en snak om hvordan ugen var gået – hvor har udfordringerne været. Pernille har givet input og motivation undervejs, hvor vi hver især var.

Jeg har i forløbet fulgt en kostplan. De første uger talte jeg kalorier et par dage for at få en fornemmelse af hvor meget energi, der var i de enkelte madvarer – kan anbefales og det giver et godt overblik til de efterfølgende uger. Jeg har fra starten været meget klar på og bevidst om, at den mad jeg skulle spise skulle være almindelige madvarer, som også resten af familien spiste – der er bare blevet mange flere grøntsager og kålsalater☺ Jeg har i min plan og vægttab haft plads til at spise ude, drikke et glas vin fredag aften og spise et stykke kage – alt bare med måde og kun en gang imellem.

Motion og træning har ikke fyldt så meget i min hverdag tidligere. Så det var med lidt sommerfugle i maven jeg gik mig i kast med at træne – og så på hold. Alle holdene er tilrettelagt efter, at man kan starte og være med i det konditionen kan klare – på det niveau man er. Det har været helt fantastisk at opleve, at kroppen kan træne sig op i løbet af ugerne til at kunne klare så meget mere☺ Jeg har prioriteret træning og fra uge til uge planlagt dagene så træning blev lagt ind i kalenderen.

De 10 uger er gået og jeg er 12 kg lettere – det er en total sejr og jeg er klar på at tage de sidste kilo også – også med 10 ugers vægttabsforløb. Træning er blevet en del af hverdagen og en stor bevidsthed om, hvad det er jeg spiser. Fået mere overskud i hverdagen – mindre træt på trods af mere træning.

Et vægttabsforløb uanset om det er i gruppe eller ej, kan bare anbefales – du skal være klar på at gøre op med gamle vaner og få nye – og det er din egen kamp og motivation, der bærer dig igennem sammen med en personlig støtte fra Pernille.

Mette - del 1


"Status 1 år efter opstart på vægttabshold:

I januar 2015 startede jeg på vægttabshold, fulgte 2 hold af 10 ugers varighed fra januar til juni, sluttede til sommerferien og var, at jeg i alt tabte mig 21 kg og har holdt min vægt stabil lige siden.

Jeg er glad og tilfreds med min krop – og ikke mindst - har givet den de bedste betingelser for et sundt og langt liv☺ 

Da jeg sluttede i juni var det lige op til sommerferien, så min første store udfordring var 14 dage i Spanien. Det gik over al forventningen. Kom hjem fra ferie uden ekstra kilo, hvilket beviser at kostomlægning og sundere livsstil også kan klare en ferie. Jeg har haft en enkelt kontrolvejning hos Pernille i løbet af sommeren, for lige at være sikker på at vægten holdt. Jeg har efterfølgende vejet mig selv en gang om ugen, og det er en fin støtte til at holde vægten lige nu. Jeg spiser fortsat efter de sunde kostvaner, og har ikke den samme lyst til sukker – trangen er væk. Drikker et glas vin i weekenden og spiser dessert, men alt med måde. ..for det er en livsstilsomlægningen, der er startet og den holder jeg ved. Er også bevidst om at jeg fortsat skal være opmærksom og har en model af kostplanen i tankerne dagligt. Træningen er forsat en del af hverdagen – cykler på arbejde og træner 2-3 gange om ugen i Power For Life – lige fra Zumba, mave/baller/lår til piloxing. Super dejligt at opleve kroppen ingen begrænsninger har ifht. intensitet af træningen og uanset holdtypen.

Så status er her et år efter opstart, at jeg er kommet i mål og holder ved – jeg vil ikke være overvægtig igen."

Mette - del 2

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.