Susanne tabte over 30 kg

Jeg har kæmpet med overvægt i rigtig mange år. Gennem årene har jeg prøvet diverse metoder for at komme af med de overflødige kilo, men det lykkedes ikke at opnå et varigt vægttab. Da jeg vejede allermest, tænkte jeg flere gange dagligt på, hvordan jeg dog skulle slippe af med min overvægt. Jeg var samtidig meget bekymret for, hvordan min overvægt påvirkede min sundhed. 

En dag så jeg et opslag fra Power for Life på Facebook, som beskrev et ti ugers vægttabsforløb. Jeg besluttede at jeg ville deltage i dette forløb, hvilket var en virkelig god beslutning :)

Det var en rigtig god hjælp at være i en gruppe, de første ti uger, og komme godt i gang med det store vægttab.

Jeg har på nuværende tidspunkt tabt ca. 30 kilo. Efter de ti uger er jeg fortsat med at gå til opfølgende vejninger ved Pernille, da jeg selvfølgelig har brugt mere end ti uger på vægttabet.
 
Pernille har gennem hele forløbet været en super god vejleder og har kunnet give råd i de perioder, hvor vægttabet ikke er gået så hurtigt.

Et vægttabsforløb hos Power for Life er en livsstilsomlægning og ikke en slankekur, hvilket er utrolig vigtigt i et vægttab, som skal være varigt.

Et vægttabsforløb hos Power for Life kan helt klart anbefales til alle, som ønsker et varigt vægttab. Jeg føler mig endelig godt tilpas med min vægt, og har det fantastisk godt med ikke længere at være overvægtig :)

Susanne
 
 

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.