Fra depression til overskud

Da jeg var en PIGE på 34 år, havde jeg en sygehistorie der var længere end grundloven selv!

Grundet en depression havde jeg taget 26 kilo på. Hver dag jeg kiggede mig selv i spejlet blev jeg ked af det! Jeg havde det dårligt med mig selv og ønskede mig mere end andet at tabe mig! Men som mange andre syntes jeg jo, at jeg prøvede alt! Der er ikke den kur,pille eller drik jeg ikke har været på! Og jo jo, de virkede da, lige indtil man stoppede så tog jeg det hele på igen eller mere!

En dag i min søns vuggestue hørte jeg om et vægttabsforløb ved Power For Life! Og tænkte, det kunne da være man skulle prøve det! Med nedsunket skuldre gik jeg til mit første møde med Pernille, nedsunket pga. Min vægt men også min flovhed over ikke at være mere bevidst omkring de madvarer jeg indtog!

Grundet travlhed i power for Life mødtes jeg med Pernille hjemme ved hende selv. Hun tog imod mig med et smil og et sind der gjorde jeg følte mig velkommen og forstået!

Ugen efter var jeg igang med et 10 ugers vægtforløb! Hver uge mødtes jeg med Pernille samt de andre deltagere på forløbet hvor vi blev vejet og kunne dele erfaringer, opskrifter, skuffelser eller sejre!

Og sejre var der rigeligt af at fejre!

På mine 10 uger tabte jeg ca 7 kilo... Hvilket altså er med, at jeg nød rødvin i weekenden med min kæreste! For det,der er det vigtige i det her, er at det ikke er en kur, men en livsstilsomlægnng!

Pernille har lært mig hvad jeg kan spise og stadig leve LIVET! Nu er jeg en KVINDE på 34 der har taget styring på eget liv og elsker at komme til træning i Power For Life!

Den stemning og glød der er der, findes ingen andre steder end i Power For Life!

Annette Madsen

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.