En teenager med jernvilje

Efter at have været på et vægttabshold i 10 uger, har jeg fået det ud af det jeg gerne ville, jeg tabte mig, og det var ved at lave om på mine spisevaner, tælle kalorier og træning 4 gange om ugen. Det hjalp mig meget både for min selvtillid, men også for min personlighed. Både mig og min familie kunne se en forandring i mit humør, jeg blev mere glad og fik mere overskud.

Efter jeg var færdig med de ti uger, havde jeg tabt mig lidt mere end 7 kg, derefter forsatte jeg med at tælle kalorier og det har hjulpet mig med at tabe mig mere, jeg har på dette tidspunkt tabt mig 12,3 kg.

Noget af det jeg syntes der var godt ved det her vægttabshold, og forløbet efter er, at man altid har en aftale til at komme ned og blive vejet. Det vil sige, at man altid havde en der kontrollerede en, så man ikke bare opgav og faldt af på den. Jeg havde noget at se frem til.
 
Jeg vil helt sikkert anbefale vægttabsholdet. Det giver en den motivation til at blive ved efter. Jeg ved i hvert fald at jeg har tænkt mig at blive ved at tælle kalorier til jeg kommer ned på en vægt, jeg har det bedre med.
 
Mie
 

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.