Vægttabsholdet i Power For Life gav mig motivationen

Jeg startede mit vægttabsforløb i september, da jeg fylder rund i februar og ønskede at smide en del kilo inden den store fest. Jeg har altid været overvægtig i mere eller mindre grad. De senere år har jeg haft for travlt med familie og arbejde, og har sat mig selv sidst i køen. Det betød, at jeg var i meget dårlig form og var omkring 20-30 kg for tung. Jeg var begyndt at få små hint om, at jeg skulle gøre noget - "tennis"albue, dårlig ryg, migræne og ondt i nakken. Ikke store problemer, men trods alt noget der påvirkede mit humør og dagligdagen i en vis grad.

Jeg har gennem tiden forsøgt at tabe mig og også forsøgt mig med motion, men jeg mistede altid motivationen efter de første 5 kg og faldt tilbage i de gamle vaner.

Men vægttabsholdet og Pernille gav mig motivationen. Vi kunne grine af vores deller og manglende koordineringssans i Zumba, opmuntre hinanden og dele erfaringer. Samtidig fik jeg også glæden ved motion tilbage. Når man er overvægtig er det bare SÅ svært at komme i gang med motionen. Man er bare ikke elegant :-). Men i "Power For Life" er alle velkommen og man føler sig godt tilpas trods de ekstra kilo der hopper med. Mange af dem på holdet har måske selv været der, og Pernille er god til at få alle til at føle sig godt tilpas.

Holdtræningen ligger på gode tidspunkter på dagen, så der altid er mulighed for at komme til træning 3 gange om ugen. Pernille sørger for at der er meget få aflysninger og holdplanen er altid opdateret. Tilmelding og framelding på holdenen er meget simpel og det er faktisk svært at finde en undskyldning for ikke at komme afsted til træning :-).

Jeg kan kun anbefale "Power for Life" - der er styr på tingene, der er meget hjertevarme og det virker. Jeg har nu tabt 10 kg, er blevet strammet op, er kommet af med småskavankerne og nyder mit sundere liv, som dog ikke er sundere end at der er plads til at leve et "normalt" liv med venner, café tur, dessert og vin ind imellem.

Træningen er blevet en del af mig - noget jeg ikke troede var muligt for bare 2 måneder siden. Så jeg fortsætter. Jeg kan kun anbefale at komme i gang. Vi kan få hjælp, men det er vores eget ansvar at få et langt og godt liv.

Maria Steen Nørgaard

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.