Power Dance

Power Dance er Power For Life’s eget koncept og udviklet i samarbejde med centrets dance fitness-instruktører.

Timen er opbygget af elementer fra Power For Life’s andre holdtyper og især fra dance fitness samt styrketræningstimerne.

Den enkelte instruktør opbygger selv timen og bestemmer selv både indhold i forhold til øvelser samt intensitet, rækkefølge på elementerne, musik osv.

En Power Dance-time vil dog altid indeholde elementerne dance, styrke og puls samt selvfølgelig både opvarmning og udstrækning. Balanceøvelser kan ligeledes være en del af en behagelig afslutning på en time med knald på.

Som deltager har du mulighed for at tilpasse træningen efter dit eget niveau, og alle vores instruktører sørger for, at der er plads til alle deltagere uanset træningsform, alder og køn.

Vi garanterer naturligvis også for, at du får pulsen op, masser af sved på panden og vigtigst af alt, at du har det sjovt, mens du træner.

Power Dance er en super kombinationstime og træningsform på en ny og anderledes måde. Derfor vil du også opdage, at en træningstime går som en leg, imens du styrker dine muskler og forbrænder overskydende fedt.
 
 
Holdet er at finde på holdplanen på følgende tidspunkter:
  • Torsdage kl. 18.10 v/Anja Dybdahl
  • Se den online holdplan for fredage eftermiddage, lørdage morgener samt søndage morgerne og eftermiddag/aftener

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.