Zumba® Gold

Zumba® Gold er Zumba® Fitness tilpasset behovene hos aktive ældre deltagere,  nybegyndere samt dem, der netop har begyndt deres rejse til en sund livsstil med motion.

Koreografierne kan udføres stående eller siddende, alt efter deltagernes niveau, og indeholder mange gode bevægelser til forebyggelse af faldulykker, tendens til dropfod og stive led. Zumba® Gold er også velegnet til deltagere med dårlig ryg, knæ eller andre skavanker.
 
Er du helt nybegynder i Zumbaens verden, er dette hold også et godt sted at starte, da grundtrinene gennemgås grundigt, og koreografierne er enkle og lette at følge med til.
 
Det, der forbliver det samme, er alle de ting, som Zumba® Fitness er kendt og elsket for: Den skønne latinamerikanske musik som salsa, merengue, cumbia og reggaeton, de sjove og lette bevægelser samt den forfriskende party-stemning.
 
Aktive ældre voksne, der ønsker kammeratskab, spænding og fitness som en fast del af deres ugeplan, finder det her. Zumba® Gold er en sjov og rar danse-fitness-time.
 
Holdet er at finde på holdplanen på følgende tidspunkter: 
 

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.