Zumba® Fitness

Zumba® blev skabt i midten af 90'erne af sydamerikaneren Alberto “Beto” Perez, som træner berømtheder og er koreograf for internationale popstjerner.

Inspireret af den traditionelle cumbia-, salsa-, samba- og merengue-musik, som han voksede op med, kombinerede Beto sine foretrukne latinamerikanske rytmer med sine hotte internationale dansetrin, som hans elever elskede - og derved blev Zumba® skabt!

Siden Beto bragte Zumba® til USA i 1999, er det blevet én af de hurtigst voksende dansebaserede fitnessformer verden over i nyere tid, hvor elever i alle aldre forelsker sig i den smittende musik, de nemme dansetrin og de kropsrelaterede fordele.

Zumba® er en super effektiv form for motion. Der svedes og forbrændes, imens pulsen kommer op, og lattermusklerne bliver rørt.

Zumba® er kredsløbstræning, og du får tonet din krop, forbedret din form og danset til fantastisk musik.

Zumba® er dansetrin, alle kan være med til. Det er super glad musik i skønne rytmer.

Det specielle ved dette program (som har gjort det så populært) er, at det kombinerer dansetrin fra traditionelle latinamerikanske danse, såsom salsa, samba, cumbia, merengue og reggaeton sammen med mere internationale dansetrin og musikstilarter fra blandt andet hip hop. Danseelementerne gør træningen sjovere, fordi du lige som ved en normal workout ikke bare laver gentagende øvelser og bevægelser - du lærer også at danse.

I en træningssession varieres der mellem langsomme og hurtige rytmer, og det fulde program er skræddersyet til både at tone kroppen samt til at forbrænde fedt. Der bliver arbejdet med alle muskelgrupper.

Zumba® gør dig ekstra glad og giver dig energi, glæde og motivation, og du får brugt din krop. Zumba® er motion i forklædning, fordi tiden flyver af sted, mens man har det sjovt.

Du behøver ikke at være danser eller lignende, Zumba® er for alle uanset køn og alder.

 

Holdet er at finde på holdplanen på følgende tidspunkter:

  • Mandage kl. 17.00 v/Pernille Ryge Koch
  • Tirsdage kl. 9.00 v/Sidse Nørgaard Trønnes
  • Se den online holdplan for Zumba® i weekenderne

Power For Life | Bremårevej 15, 8520 Lystrup | +45 2546 1653 | info@powerforlife.dk | Cvr.: 33405340

This website, www.powerforlife.dk, is owned and operated by Pernille Ryge Koch, licensed members of the Zumba Instructor Network.
Please visit my profile here.